Leírás
A MARNYS® JUNIOR Szirup egy multivitamin szirup méhpempővel, 12 vitaminnal és kellemes erdei gyümölcs ízzel, amely kiegészíti az étrendet, különösen a gyermekek és serdülők növekedési időszakában .
A gyermekek növekedése és fejlődése dinamikus és evolúciós látásmódot foglal magában: a szervezet növeli sejtszámát és olyan rendszerek funkcionális kapacitását, mint az idegrendszer, a csontrendszer, az immunrendszer és a hormonrendszer.
A MARNYS® JUNIOR szirup 5 év feletti gyermekeknek , tinédzsereknek és felnőtteknek ajánlott . Összetevőinek és összetételének köszönhetően ez a termék vitaminokat, védelmet és energiát biztosít a gyermekek és serdülők számára növekedési időszakuk, fizikai aktivitásuk és élettani változásaik során.
A MARNYS® JUNIOR szirup 12 vitamint és méhpempőt tartalmaz , amelyek tulajdonságai kiegészítik az étrendet a növekedés során:
- A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez a bőrben, a csontokban, az ízületekben, a porcokban és az erekben, azok normál működéséhez. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a vas felszívódásának fokozásához ( EFSA ).
- A D-vitamin szükséges a normál csontnövekedéshez és -fejlődéshez, valamint a gyermekek normál immunfunkciójához. Ezenkívül hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához és felhasználásához ( EFSA ). A D-vitamin forrásai elsősorban az olajos halak és halolajok, a máj, a tej és a tojás, valamint természetesen a napsugárzás, mivel bőrünk a napsugárzásból D-vitamint termel.
- Az A-vitamin hozzájárul a látás, a bőr és a nyálkahártyák normál fenntartásához, valamint részt vesz a sejtspecializációs folyamatban (EFSA). Az A-vitamin elsődleges forrásai a karotinoidok, amelyek a zöld leveles zöldségekben (például spenótban), a sárga zöldségekben (például a sárgarépában) és a sárga és narancssárga, nem citrusfélékben (például a sárgabarackban) találhatók; és az állati eredetű élelmiszerekben, például az emberi tejben, húsban, májban, halmájolajban, tojásban és tejtermékekben található retinoidok.
- A MARNYS® JUNIOR szirupban található méhpempő jelentős mennyiségű telítetlen zsírsavat biztosít, amelyek részt vesznek az energiatermelő folyamatokban.
- A niacin (B3) és a pantoténsav (B5) vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez ( EFSA ).
- A B12-vitamin és a riboflavin (B2) hozzájárulnak a vörösvértestek normál fenntartásához ( EFSA ).
- A B6-vitamin és a biotin (B7) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin emellett hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. A folsav (B9-vitamin) kiegészítése növeli a folsavszintet a terhes nőknél, mivel az alacsony szint kockázati tényező, amely a magzat idegcsőjének károsodásához vezet ( EFSA ).
- A tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a normál szívműködéshez ( EFSA ).
- Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív károsodásokkal szembeni védelméhez ( EFSA ).
MÉHPEMPŐ
NÖVEKEDÉS
TESTMŰKÖDÉS
Értékelések
Még nincsenek értékelések.